Gastroaudit


Gastroaudit 
E-haccp

Megoldás az élelmiszerbiztonságra

Üdvözlöm

Örömmel köszöntöm Önt weboldalamon, ahol egy kicsit megoszthatom Önnel az élelmiszeripar iránti szenvedélyemet és azt, hogy miért is kezdtem el foglalkozni a HACCP és gasztrótanácsadással.

Közel egy évtizedes tapasztalattal a szakácspályán, minden nap inspirációt és új kihívást találtam.
A konyha mindig is az volt számomra, ahol az alkotás és a precizitás találkozik.
Ezen évek alatt számos különböző környezetben dolgoztam, megismerve a vendéglátás különböző aspektusait és kihívásait.

Azonban ahogy haladtam előre a szakmában, egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy az élelmiszerbiztonság és a hatékonyság nem csupán a kiváló ízek és az esztétikus tálalás.
Mellete fontosak, hanem alapvető előfeltételei annak, hogy egy konyha sikeres legyen, ezért döntöttem úgy, hogy továbbfejlesztem a tudásomat a HACCP(élelmiszerbiztonság) és a szakmaiság terén.

Az évek során szerzett tapasztalataimnak köszönhetően fontosnak tartom, hogy ezt a tudást továbbadjam, segítve másokat abban, hogy konyhájukat még hatékonyabban és biztonságosabban működtethessék. Hiszem, hogy az élelmiszerbiztonsági előírások betartása és a hatékonyság együttesen alkotják az alapját egy sikeres és fenntartható üzleti modellnek.

Célom az, hogy segítsek Önnek és vállalkozásának egy hatékony rendszer kialakításában, amely összeegyezteti az élelmiszerbiztonságot és a hatékonyságot, így biztosítva az Ön és vendégei biztonságát és elégedettségét.
Hiszem, hogy a megfelelő tudással és stratégiával minden konyha lehet sikeres és fenntartható.

Köszönöm, hogy rám bízza az élelmiszerbiztonsággal és hatékonysággal kapcsolatos kérdéseit és céljait.

Várom, hogy együtt dolgozhassunk az Ön konyhájának fejlesztésében és a közös siker elérésében!

Gastroaudit

Milyen előnyökkel jár ha a Gastroaudit-ot választják?

Amikor a gastroauditot választják, számos előnyre számíthatnak.Az első és legfontosabb előny az, hogy a gastroadit rendkívül hatékonyan egyesíti a HACCP-t a mindennapi konyhai munkával és integrálja azt a szakácsok mindennapi munkájába….
”egy szakácstól a szakácsoknak”

Gastroaudit

Hatékonyság a
Gastro-tanácsadással:

Segítünk a költséghatékonyabb működésben azáltal, hogy optimalizáljuk az alapanyag-gazdálkodást és a konyhai elrendezést, hiszen egy jól működő, gyors konyha több embert tud kiszolgálni.
Ezáltal becslésünk szerint egy induló vállalkozásnál hosszú távon akár 15-20%-kal is nőhet a hatékonyság, ami jelentős javulást jelent a vendéglátó egység teljesítményében és eredményességében( már üzemelő egység esetében is jelentős javulás érhető el) 

Gastroaudit

Mit jelent a Haccp?

A HACCP egy angol mozaik szó: Hazard Analysis Critical Control Point, magyarra fordítva jelentése: Veszélyelemzés a Kritikus Szabályozási Pontokon.

Gastroaudit

Hogyan történik a Haccp vizsgálat?

Pár rövid és egyszerű kérdés megválaszolásával már átfogó képet kaphatunk az egység működéséről, ami által személyre szabott dokumentációt tudunk készíteni.
Ez történhet helyszíni felméréssel vagy e-mailes , telefonos egyeztetés keretében. 

Gastroaudit

Kiknek kötelező, milyen gyakran szükséges?

Az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete kimondja, hogy minden EU-s élelmiszeripari vállalkozónak HACCP rendszert kell kidolgoznia, alkalmaznia.

Új konyhatechnológiai eljárás bevezetésénél, illetve időszakos felülvizsgálatok szükségszerűek, ajánlott évente elvégezni ezeket, hogy megbizonyosodjunk a biztonságos - higiénikus működésről. 



Szolgáltatások / Árak

HACCP-Élelmiszerbiztonság

HACCP kéziköny
(852/2004 EK rendelet)
50.000.- Ft /egyszeri

Önellenőrzési terv
(28/2017 FM rendelet)
25.000.- Ft /egyszeri

Gastrotanácsadás  

-Havi ajánlat megírása, lefőzése;
-Gazdaságos és hatékony működési tippek;
-Kalkulációk, allergén információk naprakész vezetése
-Új konyhatechnologiák megismertetése)
150.000.- Ft/hó

Gastrotanácsadás  

Konyhatervezés
(HACCP-hatékonyság szerint)
100.000.- Ft /egyszeri

Üzlethelyiség nyitási csomag

-Konyhatervezés 
-Étlapírás
-Felfőzés
-Nyitónap menedzsmentélése
300.000.- Ft /egyszeri

Rendezvények konyhai menedzselése:

80.000.- Ft /naptól

Árazás

Feltüntetett árak, szolgáltatások nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. Kérem keressen bizalommal a lenti elérhetőségeken.

Kapcsolat

Telefon

+36-30-661-8580

Szolgáltatási terület

Budapest és Siófok környéke

Mikor vagyok elérhető

10:00 - 17:00

Írjon nekem üzenetet

Rólam

Megoldás az élelmiszerbiztonságra

Kövess engem

AI Website Generator